HYROX


HYROX


11 december 2022 gratis HYROX fit-test

De Physical Fitness Test (P’F”T) is speciaal ontworpen om jou de perfecte introductie te geven van een goede indicatie van jouw niveau en advies voor welke divisie jij je het beste voor de eerste keer kan inschrijven. Op 11 december om 10.00 uur vindt de test plaats bij BCNL. Iedereen kan gratis deelnemen aan de test, ook niet leden van BCNL. Leg jij de test af op 11 december? Meld je aan door een mail te sturen naar    info@bcnl-groesbeek.nl   . Tot 11 december!  

 
 

Aanmelden HYROX PFT 11 december 2022 - 10.00 uur

Gratis testdag, ook voor niet-leden 

Mail 'ik doe mee' naar info@bcnl-groesbeek.nl

   Wat is HYROX?

   HYROX is een wereldwijde fitnessrace voor iedereen. BCNL is officieel partner van deze fitnessraces. Bij een race, strijden deelnemers van over de hele wereld in hetzelfde format. HYROX evenementen zijn work-out uitdagingen die het hart sneller laten kloppen en je spieren laten branden. Maar maak je geen zorgen, het is voor iedereen. Vind jouw tempo en doe mee.  De race begint met een run van 1km, gevolgd door 1 functionele beweging, die 8 keer wordt herhaald, die plaatsvindt in grote overdekte locaties, waardoor een unieke stadionachtige sfeer ontstaat voor alle deelnemers. Dit kan alleen of in een duo. Bij BCNL worden ter voorbereiding verschillende keren per week Hyrox trainingen aangeboden, waar je in dit zelfde format traint voor een optimale voorbereiding.

   HYROX is echt toegankelijk voor iedereen: met 4 verschillende racecategorieën om uit te kiezen, is voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau.

   • Open -  zet je eerste PR voor een uitdagende en haalbare race voor iedereen.

   • Pro - voor de ervaren racer met zwaardere gewichten

   • Dubbels - zoek een partner en ga de uitdaging aan als een paar, samen rennend maar met verdeling van de oefeningen.

   • Estafette - kom samen en race de estafette waarbij elk lid van het team 2 keer 1 km en 2 trainingen doet.

   Odoo tekst en afbeelding blok